Akuttid

Du som plötsligt har fått ont i t.ex. ryggen kan snabbt få hjälp. Vi har ingen drop-in under Coronaperioden. Ring oss istället!

Alla som har haft ett ryggskott eller nackspärr vet hur snabbt det onda kommer och hur starkt påverkad man blir. Akuta besvär i samband med idrottsskada är också väldigt besvärliga som man snabbt vill få hjälp med. Men att åka till akuten med dessa besvär bör man undvika då de inte innebär någon fara för livet.

Nu finns det möjlighet till snabb hjälp via vår webbokning. Vår drop-in mottagning är stängt under Coronaperioden. Boka ett besök på distans per telefon kostnadsfritt eller ett videomöte till patientavgift 100 kr (frikort gäller)

Bästa första åtgärd är att få bedömning/behandling av en kunnig sjukgymnast/fysioterapeut. Inom Hälsa i Kubik finns specialutbildade sjukgymnaster som snabbt kan ge adekvat hjälp och råd för att du ska få lindring och förhindra att dina besvär förvärras.

Ingen remiss krävs
Vanligt besök till arbetsterapeut eller fysioterapeut inom 1-3 dagar

  • Hälsa i Kubik har avtal med Västra Götalandsregionen, ingår i Vårdval Rehab. Detta vårdval innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till.
  • Individuellt besök 100 kr. Högkostnadsskydd och frikort gäller.
  • Ej avbokade besök 24 timmar i förväg debiteras 175 kr. Gäller även för barn och för dig som har frikort.
  • Vi samarbetar med läkare och vårdcentraler.