Gruppträning våren 2020

Vi har många olika grupper både på land och i bassäng, på dagtid och på sen eftermiddagstid, i stationsträningsform och i samlad grupp där alla göra samma övning till musiken.

Boka tid

Vi har också lugna grupper för att träna medvetenhet och rikta koncentrationen innåt i kroppen med övningarna.Vår förhoppning är att du skall hitta flera olika grupper som passar dig så att du kan variera din träning.

Länk till gruppträningsshema hittar du via länken nedan.

Gruppträning våren 2020

Kom till vår gruppträning och upplev rörelseglädjen av att träna tillsammans. Var och en efter egen förmåga.

Du som går hos oss som patient får tillgång till gruppträningen vid ett begränsat antal tillfällen i samråd med din ansvarige sjukgymnast/arbetsterapeut på Hälsa i Kubik. Hos oss är det endast legitimerad personal som leder träningen då vi strävar efter ”säker träning”. – Du är i trygga händer hos oss!

Till våra grupper har du möjlighet att boka plats via vår hemsida fram till en timme före start. Avboka din plats går att göra med din avbokningskod fram till två timmar före start. Det går också bra att komma på drop-in. Senast 15 min före start behöver du anmäla dig i receptionen. Därefter släpps bokade platser till drop-in. I bassängen i Åby har vi endast bokade platser.