11 november, 2022

Gruppträning

Gympa Extra

Från och med måndag 19/12 övergår vi till jul och nyårsschema vad gäller öppettider och våra träningsgrupper.

Till alla våra träningsgrupper bokar du tid tidigast 7 dagar i förväg och senast 1 timme förväg.

Du kan avboka din plats fram till två timmar före start och du kan även sätta uppd gi på reservplats om träningsruppen är fullbokad. Det är en bra idé att utnyttja den möjligheten då det ofta sker avbokningar nära inpå den utsatt tiden. Du loggar in i vårt webbokningssystem och bokar. Fråga i receptionen om du vill lära dig hur man gör.

Vattengympa och flera andra grupper

Vattengympa med våtväst på Lilla Åbybadet månd kl. 10-10.45. Vattengympa stående på botten kl. 10.45-11.30  och 11.30-12.15. Träning av styrka, rörlighet och kondition för hela kroppen till musik. Kom och njut!

Lugnare träning – båda grupperna även med digital uppkoppling

Avspänning med Mindfulness månd 15.45-16.15. Du får prova olika tekniker för ökad koncentration, medveten närvaro och avspänning med syftet att hitta det som passar dig.

Pilates d.v.s styrketräning av kroppens inre muskler inklusive andning. Vi tränar övningar för rygg, nacke, bäcken och skuldra. Grupp för nybörjare startar åter på tisdagar kl. 10.30-11.15.

Fortsättningsgrupper i Pilates tisd kl. 9.30-10.15 och torsd 17.15-18.00

 

Cirkelträning fler grupper

Cirkelträning med plattor sker på måndagar och tisdagar kl. 17.15-18.00

Cirkelträning med stolar sker på onsdagar kl. 11-11.45

 

Gympa Extra – nyhet med två ledare på fredagar!

Vi återstartar gympaträningen  i september i stor träningssal i Nordic Wellness i Krokslätt. Klockan 10.00-10.45 tränar vi båda dagarna och med två ledare på fredagar för att kunna visa alternativa rörelser för de som inte vill gå ned på golvet eller kliva upp på stepbrädorna.

Vi tränar till musik med mindre redskap så som stepbrädor, mattor, vikter och gummiband för att variera träningen så att vi når många muskler – både stora och små.

Plusgrupp

Gruppen för dig som har ett träningsprogram som du behöver hjälp med att genomföra, t.ex. förflyttningar från rullstol till träningsmaskiner. Observera att du behöver boka även dessa platser för att vi skall kunna säkerställa att vi skall ha tillräckligt med personal för att kunna hjälpa till på ett bra sätt!

Måndagar och torsdagar kl. 13.00-14.00

 

Välkommen!