Vattengympa

Nu är vattengympan igång: Onsdagar i Åby varmvattenbassäng och fredagar  i vår nya bassäng, Klippan. Du kan boka plats en vecka i förväg!

I Vattenkompaniets varmvattenbassäng, Banehagsgatan 10, hade vi premiär 23/8! Följande tider har vi vattengympa i Vattenkompanietsbassäng: fredagar kl. 12.00, 12.45, 13.30 och 14.15. 15 platser i varje träningsgrupp.

Åby varmvattenbassäng onsdagar kl. 8.00, 8.45 och 9.30. (Vi har möjlighet att fortsätta med vattenträningen i Åby trots planerad ombyggnation under hösten 2019.)

En vecka i förväg går det att boka din plats till vattengympan.

Vi utnyttjar vattnets motstånd och du lär dig tekniken för att kunna anpassa motståndet så att det passar dig. Du står eller går på botten med vattenytan upp till bröstet. Ingen simning sker.

Vår träningsgrupp med ”lätt” intensitet passar särskilt för dig med mycket smärta där du i större utsträckning kan välja ditt eget tempo. Djupet på bassängen är här 125 cm

”Medel”-gruppen passar för de flesta. Är du lång d.v.s mer än 175 cm lång, bör du välja passet med djupare dvs 140 cm djup. Den första träningsgruppen på både onsdagar och fredag har vi något mindre djup – 130 cm

Du som är medlem kan via vår hemsidan www.halsaikubik.se boka plats på vattengympan. Klicka på den gröna bokningsknappen ”Boka gruppträning”. Vi har 25 bokningsbara platser i Åby (inga drop-in platser). Det går att boka plats tidigast en vecka i förväg fram till en timme före start. Avboka via din avbokningskod, som du får då du bokar din plats, kan du göra fram till två timmar före start. Om du glömmer att avboka din plats kommer du att debiteras 100 kr.