Vattengympa

Vattengympa med våtväst i Åbys simbassäng – Lilla Åbybadet.  Carina och Viveka hälsar dig välkommen till bassängen!

Vårterminen 2020. Vi hyr in oss i Åbys provisoriska bassäng där vi får använda två simbanor på måndagar mellan kl. 8-10. Denna tid är den enda tiden i veckan som vi får hyra.

Bassängens vattentemperatur är 28 grader varmt och vattendjup 120-180 cm. Vi använder våtväst för att det skall kännas varmare, för att kunna utnyttja ytan i bassängen bättre och för att kunna träna med effektiva övningar.

Vi utnyttjar vattnets motstånd och du lär dig tekniken för att kunna anpassa motståndet så att det passar dig. Du flyter i upprätt position med våtvästen på dig och du bestämmer själv hur mycket du vill ta i i övningarna. Ingen simning sker.

En vecka i förväg går det att boka din plats till vattengympan.

Du som är medlem kan via vår hemsidan www.halsaikubik.se boka plats på vattengympan. Klicka på den gröna bokningsknappen ”Boka gruppträning”. Vi har 25 bokningsbara platser i Åby (inga drop-in platser). Det går att boka plats tidigast en vecka i förväg fram till en timme före start. Avboka via din avbokningskod, som du får då du bokar din plats, kan du göra fram till två timmar före start. Om du glömmer att avboka din plats kommer du att debiteras 100 kr.

Bassängen i Klippan kommer vi inte att fortsätta med då Västra Götalands Regionen inte tillåter att vi träffar patienter så långt bort från vår mottagning. Det har också visat sig vara svårt för många att ta sig till bassängen i Klippan.

För att ge möjlighet för alla morgonpigga att träna på onsdag morgon kommer vi att starta en ny träningsgruppen med gympa på land på vårt träningscenter i Krokslätt – Vi kallar det för ”Morgonpasset” onsdagar kl. 8.30-9.15. Pontus gympar med alla morgonpigga!