Andningsskola

Din andning är det kraftfullaste verktyget för att sänka din inre stress och därmed minska upplevelsen av andnöd.

Boka tid

Det finns många olika orsaker till att man får en känsla av att det är svårt att andas – andnöd. Lungsjukdom så som Kronisk Obstruktiv Lung-sjukdom, KOL eller astma kan vara en förklaring. Din andning är det kraftfullaste verktyget för att sänka din inre stress och därmed minska upplevelsen av andnöd.

Vikten av bra andning är en tusenårig kunskap men som lätt glöms bort när man till exempel är stressad, har ont, är otränad eller har irritationer i luftvägarna. I vår individuella andningsskola får du lära dig andningsteknik som minskar trötthet och andfåddhet och hur du efter din förmåga ökar din fysiska aktivitet, hur du tränar rörlighet samt stärker viktiga muskler.

Vi är tio legitimerade sjukgymnaster/fysioterapeuter och en arbetsterapeut som gärna tar emot dig på vår mottagning/träningscenter. Boka en tid för nybesök andningsskola via vår hemsida eller per telefon. Vid första mötet bestämmer du hur du önskar gå vidare om du vill delta i andningsskolan eller önskar något annat typ av stöd.

Hälsa i Kubik har avtal med Västra Götalandsregionen, ingår i Vårdval Rehab. Detta vårdval innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till.

Infoblad andningsskola klicka här

Individuellt besök 100 kr. Högkostnadsskydd och frikort gäller.

Ej avbokade besök 24 timmar i förväg debiteras 175 kr. Gäller även för barn och för dig som har frikort.