Akuttid

Behandling vid akuta ryggbesvär

Akuttid – om du plötsligt har fått ont i t.ex. ryggen kan du snabbt få hjälp hos oss. Ring oss! Vi har fler tider än vad som syns i vår webbokning.

Boka akuttid? Så här hjälper vi dig med akuta besvär

Alla som har haft ett ryggskott eller nackspärr vet hur snabbt det onda kommer och hur starkt påverkad man blir. Akuta besvär i samband med idrottsskada är också väldigt besvärliga som man snabbt vill få hjälp med. Men att åka till akuten med dessa besvär bör man undvika då de inte innebär någon fara för livet.

Boka snabb hjälp via vår webbokning eller ring till oss! Vi fixar en tid kanske redan samma dag. Boka ett besök på distans per telefon kostnadsfritt eller ett videomöte till patientavgift 100 kr (frikort gäller)

Bästa första åtgärd är att få bedömning/behandling av en kunnig fysioterapeut. Inom Hälsa i Kubik finns specialutbildade fysioterapeuter som snabbt kan ge adekvat hjälp och råd för att du ska få lindring och förhindra att dina besvär förvärras.

Hälsa i Kubik som vårdval

Ingen remiss krävs för akuttid
Vanligt besök till arbetsterapeut eller fysioterapeut inom 1-3 dagar

  • Hälsa i Kubik har avtal med Västra Götalandsregionen, ingår i Vårdval Rehab. Detta vårdval innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till.
  • Individuellt besök 200 kr. Högkostnadsskydd och frikort gäller.
  • Är du yngre än 20 år eller äldre än 85 år betalar du ingen patientavgift.
  • Ej avbokade besök 24 timmar i förväg debiteras. Gäller även för dig som inte betalar patientavgift.
  • Vi samarbetar med läkare och vårdcentraler.