Vardagsbalans

Vardagsbalans är en konst som alla nog kan bli bättre i. Patientutbildningen sker individuellt under Coronaperioden, digitalt eller på plats hos Hälsa i Kubik i Mölndal

Patientutbildningen ”Vardagsbalans” bygger på det vetenskapligt framtagna programmet ReDo och leds av certifierad legitimerad arbetsterapeut. Boka ”Nybesök arbetsterapi”.

”Vardagsbalans”, vad innebär det?

Den här kursen riktar sig till dig med behov av att varaktigt förändra din vardag och har som mål att du skall återfå din vardagshälsa oavsett om du återgår till arbete eller ej.

När vardagen blir annorlunda är det lätt att vi hamnar i mönster som medför att vi blir mindre aktiva, får färre sociala kontakter och blir mindre stimulerade vilket bland annat leder till att vi får mindre energi. Detta kan leda till att det sedan blir svårt att återgå till arbete och de fasta rutiner som det innebär.

Kom till oss på Hälsa i Kubik under tio veckor och lär dig om hur du återtar en balanserad vardag. Periodvis har vi inte så många patienter anmälda och då blir det individuella möten istället.

Patientavgift 100 kr. Högkostnadsskydd och frikort gäller

Infoblad om vardagsbalans, klicka här

Boka smidigt online!