Jobba hos oss

Vi söker dig som är fysioterapeut/sjukgymnast med instruktörsutbildning (PT, gympaledare eller liknande) och erfarenhet då vi arbetar både med rehabilitering och med friskvård i vårt tusen kvadratmeter stora gym.

Vi har avtal med Västra Götalandsregionen inom Vårdval Rehab d.v.s primärvården. Vi träffar patienten och kunder i alla åldrar och guidar dem till ett mer hälsosamt liv med mindre besvär ofta med mer rörelser i vardagen. Rygg-nackbesvär, idrottsskador, stressrelaterade besvär, artros och hjärt-kärlsjukdomar är vanliga arbetsområden hos oss.

Vi söker dig som gillar att arbeta i en arbetsgrupp där du kan göra skillnad och bidra med dina kunskaper och erfarenheter för att utveckla vår verksamhet och som vill växa i din yrkesroll inom både fysioterapi och friskvård.

Tjänsten är en heltidstjänst som inleds med sex månaders provanställning.

Maila för att få mer information eller skicka in din ansökan till:

Viveka Björnberg

viveka.bjornberg@halsaikubik.se

t: 0707-483414

 

Hos oss på Hälsa i Kubik är vi legitimerade arbetsterapeuter eller fysioterapeuter/sjukgymnaster. De flesta av oss har även en instruktörsutbildning, massörutbildning eller utbildning inom akupunktur eller personlig träning.

Vi arbetar inom Hälsa i Kubiks Vårdavtal med Västra Götalands Regionen och inom vår friskvårdsverksamhet.

Just nu är alla våra tjänster tillsatta men du kan ju alltid maila en intresseanmälan till:

viveka.bjornberg@halsaikubik.se