Om oss

Arbetsgruppen våren 2024

Hälsa i Kubik, ingår i Vårdval Rehab och består av tre verksamheter: Träningscenter, fysioterapi och arbetsterapi. Du kan läsa mer om oss här.

Om oss på Hälsa i Kubik – ditt träningscenter, fysioterapi och arbetsterapi i Mölndal

Lite fakta om oss: Vi har finns på samma adress sedan 2014 och i området sedan 2008. Vi strävar efter att skapa förtroende och långvariga relationer till våra besökare. Många av våra deltagare har varit oss trogna sedan vi startade och vi träffar många som söker sig till oss för att de har blivit rekommenderade av släkt och vänner. Hälsa i Kubiks medarbetare är väldigt måna om dig som kund. Läs mer om våra medarbetare och vad de kan hjälpa dig med.

Legitimerade sjukgymnaster/fysioterapeuter

Annie Dahlberg
Carina Kruse Smidje
Ebba Englund

Filip Lindlöf

Lovisa Sjödin
Mathilda Olofsson
Sofia Skantz Pollak

Tilde All

Victor Thorin
Viveka Björnberg

Legitimerade arbetsterapeuter

Frida Svensson
Anton Björck Teuscher


Några av våra kunders omdömen om oss på Google:


– Ett fantastiskt ställe! Lugn och säker miljö. Jag känner mig otroligt trygg och nöjd med ”min fysioterapeut” Sofia och ”min arbetsterapeut” Frida. Gedigen kompetens, god pedagogisk förmåga och ett härligt bemötande! Hälsa i Kubik kan verkligen rekommenderas.

– Här får jag hälsa för kroppen. Allsidig träning, stöd av proffs och det går och få massage, vilket inte går av för hackor! Har du ont någonstans, skynda hit! Eller varför inte börja träna innan det inträffar? Ett ställe som funkar för alla åldrar, och då menar jag alla!

– Mycket trevlig och kunnig personal! Här tränar alla för sin egen skull – det är inget uppvisande eller jämförande, som det tyvärr ofta är på andra gym.

Vi vill medverka till din goda hälsa!

  • Vi vill vara det självklara valet för professionell rehabilitering och hälsoutveckling.
  • Vi strävar efter god tillgänglighet, både fysiskt på plats och med digitala möten.
  • Vi är ett träningscenter med tillgång till närvarande legitimerade fysioterapeuter / arbetsterapeuter för att stödja våra besökare till ett mer fysiskt aktivt liv.
  • Vi samverkar med andra vårdgivare i vårt närområde för våra patienters bästa
  • Verksamheten består av de två bolagen Hälsa i Kubik AB och Hälsa i Kubik Friskvård AB som är registrerade hos Bolagsverket i Sverige.
  • Hälsa i Kubik har  under försommaren 2023 utvecklat ett samarbete med Arthro Therapheutics  med syfte att utveckla digital vård för invånare i Västra Götalands regionen

Hälsa i Kubik folder ladda ned här