Gruppträning – träna tillsammans och ha kul

Välkommen på gruppträning hos Hälsa i Kubik! Vi erbjuder flera olika typer av gruppträning så att du kan hitta något som passar just dig.

Vad erbjuder vi inom gruppträning?

Vi har något för alla, oavsett träningsnivå och preferenser:

  • Vattengympa i varmvattenbassäng: Träna styrka, rörlighet och kondition för hela kroppen till musik. Vi står på botten och tränar, och det finns räcken att hålla sig i vid behov. Ingen simning krävs och vi använder mindre redskap som flytkorvar.
  • Coremuskelträning – Pilates: Pilates fokuserar på styrketräning av kroppens inre muskler, inklusive andning. Vi tränar övningar för rygg, nacke, bäcken och skuldra för att stärka kroppens core.
  • Cirkelträning: Med plattor eller stolar, anpassad för både nybörjare och erfarna deltagare. Här får du en allsidig träning som stärker hela kroppen.
  • Plusgrupp: Denna grupp är för dig som har ett specifikt träningsprogram som du behöver hjälp med att genomföra, till exempel förflyttningar från rullstol till träningsmaskiner. Observera att du behöver boka din plats i förväg så att vi kan säkerställa att vi har tillräckligt med personal på plats för att hjälpa dig på bästa sätt.

Varför välja gruppträning hos Hälsa i Kubik?

  • Gemenskap och motivation: Träna tillsammans med andra och få extra motivation och stöd.
  • Varierat utbud: Vi erbjuder olika typer av träning så att du kan hitta något som passar just dig.
  • Erfaren personal: Våra tränare och instruktörer är här för att hjälpa dig och se till att du får ut det mesta av din träning.

Boka en tid för träning och friskvård hos Hälsa i Kubik

Är du redo att komma igång med gruppträning? Boka en tid hos oss och upplev alla fördelar med att träna tillsammans. Vi på Hälsa i Kubik ser fram emot att träna med dig!