Patientavgift 200 kr. Frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Mindfulness – för ökad närvaro och harmoni

Vill du uppnå större mental närvaro och lugn i ditt liv? Mindfulness hos Hälsa i Kubik erbjuder en mjuk och meditativ träning som kombinerar andnings-, kroppsövningar och meditation.

Vad är mindfulness hos Hälsa i Kubik?

Mindfulness handlar om att vara här och nu, att skapa en stabilare och lugnare sinnesstämning. Hos oss innebär mindfulness att vi blandar mjuka rörelser med andningsövningar och meditation. Målet är att skapa större mental närvaro, stabilitet, lugn och harmoni.

Hur går det till?

  • Mjuk och anpassningsbar träning: Övningarna består av mjuka rörelser som utförs i sittande, liggande och stående positioner. Vi anpassar träningen efter dina behov och förmågor.
  • Andning som redskap: Andningen är central i våra mindfulnesspass. Genom att fokusera på andningen kan du uppnå en djupare avslappning och mental klarhet.
  • Meditation: Vi väver in meditation i träningen för att ytterligare stärka ditt mentala välbefinnande.

Fördelar med mindfulness

Mindfulness kan hjälpa dig att:

  • Minska stress och ångest: Genom att vara mer närvarande kan du hantera stress och oro på ett bättre sätt.
  • Förbättra sömn: Regelbunden mindfulness-träning kan leda till bättre sömnkvalitet.
  • Öka fokus och koncentration: Genom att träna ditt sinne att vara här och nu kan du förbättra din koncentrationsförmåga.
  • Skapa balans och harmoni: Mindfulness hjälper dig att hitta en inre balans och harmoni i vardagen.

Boka en tid för fysioterapi hos Hälsa i Kubik

Vill du prova mindfulness och uppnå större mental närvaro och lugn? Boka en tid för fysioterapi hos oss. Vi på Hälsa i Kubik hjälper dig att komma igång med mindfulness och skapa ett lugnare och mer harmoniskt liv.