Patientavgift 200 kr. Frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Hjälpmedel – underlätta din vardag med rätt stöd

Behöver du hjälpmedel för att göra din vardag enklare? På Hälsa i Kubik hjälper vi dig att hitta och prova ut de hjälpmedel som passar just dina behov.

Hur vi kan hjälpa dig

Vi börjar med att undersöka dina svårigheter och gör en bedömning om vilka hjälpmedel som kan underlätta din vardag. Det kan handla om olika typer av gånghjälpmedel, förhöjningsdynor och mycket annat.

Vad vi erbjuder

  • Bedömning och rådgivning: Våra erfarna arbetsterapeuter bedömer dina behov och ger dig råd om vilka hjälpmedel som kan vara till nytta för dig.
  • Prova ut hjälpmedel: Vi har ett buffertlager med olika hjälpmedel så att du snabbt kan prova ut och få det hjälpmedel du behöver.
  • Lån av hjälpmedel: Du får använda hjälpmedlet som ett lån, vilket gör det enkelt att testa om det fungerar för dig innan du beslutar dig för något långsiktigt.

Fördelar med rätt hjälpmedel

Att ha rätt hjälpmedel kan göra stor skillnad i din vardag. Det kan hjälpa dig att bli mer självständig, minska smärta och obehag samt öka din rörlighet och säkerhet.

Boka en tid för arbetsterapi hos Hälsa i Kubik

Behöver du hjälp med att prova ut hjälpmedel som kan underlätta din vardag? Boka en tid för arbetsterapi hos oss. Vi på Hälsa i Kubik hjälper dig att hitta rätt hjälpmedel och ger dig stöd genom hela processen.