Patientavgift 200 kr. Frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Konditionsträning – för bättre ork och välmående

Vill du förbättra din kondition och känna dig piggare i vardagen? På Hälsa i Kubik erbjuder vi flera olika typer av konditionsträning så att du kan hitta något som passar just dig.

Vad erbjuder vi inom konditionsträning?

Konditionsträning är ett utmärkt sätt att utveckla din ork och starta kroppens eget ”må bra hormon”. Vi erbjuder olika alternativ för konditionsträning, bland annat:

  • Träning med maskiner: Maskiner som cyklar, gångband och crosstrainers är skonsamma för kroppens leder och muskelsenor. På cykeln sitter kroppens tyngd på sadeln och du kan själv välja motståndet. Gångbandet låter dig ställa in backarnas storlek, och crosstrainern erbjuder löpning utan de tunga landningsmomenten.
  • Inprogrammerade träningsprogram: Maskinerna har inprogrammerade träningsprogram som ger dig optimal träning och successivt stegrar belastningen. Det gör att kroppen kommer igång på ett behagligt sätt utan att du blir alltför flåsig.

Fördelar med konditionsträning hos Hälsa i Kubik

  • Skonsam träning: Maskinerna är designade för att vara skonsamma mot dina leder och muskler, vilket minskar risken för skador.
  • Anpassad träning: Du kan själv välja motstånd och intensitet, vilket gör det lätt att anpassa träningen efter dina behov och förutsättningar.
  • Träning året runt: Med våra inomhusmaskiner kan du träna året runt, oavsett väder. Du slipper halka och tråkigt vinterväder.

Boka en tid för fysioterapi hos Hälsa i Kubik

Vill du förbättra din kondition och få hjälp att komma igång med konditionsträning? Boka en tid för fysioterapi hos oss. Vi på Hälsa i Kubik hjälper dig att hitta rätt träningsform och stödjer dig på vägen till bättre kondition och välmående.