Cirkelträning – varierad träning för alla nivåer

Är du sugen på en energifylld och effektiv träningsform? Då är cirkelträning hos Hälsa i Kubik något för dig! Vi erbjuder cirkelträning med olika nivåer av intensitet så att alla kan vara med.

Hur går cirkelträning till?

Cirkelträning är en träningsform där du tränar olika muskelgrupper i olika stationer, ofta till peppande musik som ger extra energi. Tillsammans med andra deltagare blir träningen både rolig och motiverande!

Vad erbjuder vi inom cirkelträning?

Vi har flera olika typer av cirkelträning som passar olika behov och nivåer:

  • Klassisk cirkelträning: Här varvas träning i maskiner med stegövningar på gångbrädor. Det är en intensiv och effektiv träningsform som verkligen får upp pulsen och stärker många viktiga muskelgrupper.
  • Cirkelträning med stolar: Denna variant kombinerar träning i maskiner med stolsgympa. Fokus ligger på rörlighet, balans och kondition, och intensiteten är lite lägre, vilket gör det perfekt för dig som vill ha en skonsam men effektiv träning.
  • Plusgruppen: I denna grupp använder vi även andra stationer, såsom armcykling. Du får hjälp med förflyttning mellan stationerna och vi stannar längre på varje station för att säkerställa att du får ut det mesta av träningen.

Varför välja cirkelträning hos Hälsa i Kubik?

  • Variation och flexibilitet: Med olika stationer och övningar blir träningen aldrig tråkig.
  • Gemenskap och motivation: Träna tillsammans med andra och få extra motivation och stöd.
  • Inspirerande musik: Vi tränar till musik som hjälper dig att hitta rytmen och känslan i övningarna.

Boka en tid för träning och friskvård hos Hälsa i Kubik

Är du redo att prova cirkelträning och uppleva alla dess fördelar? Boka en tid hos oss och kom igång med en träningsform som är både rolig och effektiv. Vi på Hälsa i Kubik ser fram emot att träna med dig!