Small Group PT – personlig träning i liten grupp

Vill du ha fördelarna med personlig träning men också njuta av gemenskapen och motivationen från att träna i grupp? Då är vår tjänst ”Small Group PT” på Hälsa i Kubik något för dig!

Vad är Small Group PT?

Small Group PT är personlig träning i en liten grupp, vanligtvis 3-6 personer. Du får samma personliga och skräddarsydda träningsprogram som i en vanlig personlig träning, men du tränar tillsammans med andra. Det är perfekt för dig som vill ha både individuell uppmärksamhet och peppen från en grupp.

Fördelar med Small Group PT

  • Personlig träning i grupp: Du får ett träningsprogram som är anpassat efter dina mål och behov, samtidigt som du tränar tillsammans med andra.
  • Motivation och gemenskap: Att träna i en liten grupp ger extra motivation och stöd. Ni kan peppa varandra och göra träningen roligare.
  • Kostnadseffektivt: Small Group PT är ofta billigare än individuell personlig träning, eftersom kostnaden delas mellan deltagarna.

Hur går det till?

  • Inledande möte: Vi börjar med ett inledande möte där vi går igenom dina mål och behov. Här får du också möjlighet att ställa frågor och lära känna din PT och gruppmedlemmarna.
  • Skräddarsytt träningsprogram: Din PT skapar ett träningsprogram som är anpassat efter gruppens mål och förutsättningar.
  • Personlig träning i grupp: Ni tränar tillsammans i en liten grupp, där din PT ser till att alla utför övningarna rätt och ger den motivation och feedback ni behöver.

Vem kan ha nytta av Small Group PT?

Small Group PT är för alla, oavsett träningsnivå. Din PT hjälper gruppen att hitta rätt nivå och se till att ni tränar på ett sätt som är både utmanande och säkert.

Kostnad

100 kr per tillfälle per person som har ett aktivt medlemsskap hos oss.

Boka Small Group PT hos Hälsa i Kubik

Är du redo att prova personlig träning i en liten grupp och uppleva alla fördelar med Small Group PT? Boka en tid hos oss på Hälsa i Kubik och låt våra personliga tränare hjälpa dig att nå dina mål tillsammans med andra. Vi ser fram emot att träna med dig!