Patientavgift 200 kr. Frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Akuttid – snabb hjälp när du behöver det som mest

Har du plötsligt fått ont i ryggen eller nacken? På Hälsa i Kubik kan du få snabb hjälp med dina akuta besvär. Ring oss direkt!

Varför akuttid?

Vi vet hur snabbt och plötsligt ryggskott eller nackspärr kan slå till och hur starkt det kan påverka din vardag. Detsamma gäller akuta idrottsskador som kräver snabb behandling. Att åka till akuten för dessa besvär är sällan nödvändigt, då de inte är livshotande. Men det betyder inte att du ska behöva vänta på hjälp.

Hur fungerar det?

  • Snabb bokning: Du kan boka en akuttid genom att ringa till oss direkt. Vi gör vårt bästa för att fixa en tid för dig samma dag.
  • Flexibla alternativ: Om du inte kan komma till oss erbjuder vi även besök på distans via telefon eller videomöte.

Varför välja Hälsa i Kubik?

  • Kunniga terapeuter: Våra specialutbildade fysioterapeuter och arbetsterapeuter är redo att ge dig snabb och adekvat hjälp för att lindra dina besvär och förhindra att de förvärras.
  • Personlig bedömning och behandling: Vi gör en noggrann bedömning av dina akuta besvär och erbjuder behandling som är anpassad efter just dina behov.

Boka en akuttid hos Hälsa i Kubik

Har du akuta smärtor och behöver snabb hjälp? Ring oss så hjälper vi dig. Vi på Hälsa i Kubik finns här för snabb bedömning och behandling så att du kan få lindring och återgå till din vardag så snabbt som möjligt.