Patientavgift 200 kr. Frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Behandla graviditetsbesvär med fysioterapi

Har du ont eller känner dig obekväm under graviditeten? Hos Hälsa i Kubik förstår vi att graviditetsbesvär kan vara jobbiga och begränsande, men vi har både råd och träning för att lindra besvären och göra vardagen lättare för dig som är gravid eller nyligen har varit gravid.

Vanliga graviditetsbesvär

Det är ganska vanligt att man upplever smärta eller värk runt bäckenlederna i korsryggen och/eller över blygdbenet när man väntar barn. Ibland kan smärtan stråla ut över stussen eller ner i benen. Det är viktigt att förstå att dessa besvär kan ha olika orsaker, och att det inte är farligt för barnet. Många upplever även besvär i bröstryggen, vilket ibland kan kännas som smärta över bröstkorgen.

Hur vi kan hjälpa dig

På Hälsa i Kubik kan vi hjälpa dig att minska dina graviditetsbesvär med hjälp av anpassad träning och rådgivning. Här är några sätt vi kan stödja dig på:

  • Träning: Genom specifika övningar kan vi hjälpa till att stärka de områden som påverkas mest under graviditeten. Detta kan minska smärta och förbättra din rörlighet.
  • Rådgivning: Vi ger dig råd om hur du kan anpassa din vardag för att minska belastningen på kroppen och lindra smärta.
  • Efter förlossningen: Vi stöttar dig även efter graviditeten med råd och övningar för att återhämta dig på bästa sätt.

Varför välja oss?

Vi på Hälsa i Kubik har lång erfarenhet av att hjälpa gravida kvinnor att må bättre genom hela graviditeten och efter förlossningen. Vi vet att varje graviditet är unik och anpassar våra råd och övningar efter dina specifika behov.

Boka en tid hos Hälsa i Kubik

Har du graviditetsbesvär och vill ha professionell hjälp? Boka en tid hos Hälsa i Kubik och låt oss hjälpa dig att må bättre under och efter din graviditet. Kontakta oss via vår hemsida eller ring oss direkt för att boka din tid.