Personlig träning – nå dina mål med en personlig tränare

Vill du ta din träning till nästa nivå? Hos Hälsa i Kubik erbjuder vi personlig träning där du får hjälp av en personlig tränare (PT) att nå dina mål, oavsett om du vill bli starkare, förbättra din kondition eller bara må bättre.

Vad är personlig träning?

Personlig träning innebär att du tränar med en PT som skräddarsyr ett träningsprogram utifrån dina behov och mål. Din PT finns med dig genom hela träningspasset för att säkerställa att du utför övningarna rätt och att du får ut det mesta av din träning.

Fördelar med personlig träning

  • Skräddarsytt program: Din PT skapar ett träningsprogram som är anpassat just för dig.
  • Motivation och stöd: En personlig tränare hjälper dig att hålla motivationen uppe och stöttar dig genom hela din träningsresa.
  • Effektiv träning: Med en PT vid din sida får du hjälp att träna effektivt och säkert, vilket minskar risken för skador och maximerar dina resultat.

Hur går det till?

  • Inledande möte: Vi börjar med ett inledande möte där vi går igenom dina mål och behov. Här får du också möjlighet att ställa frågor och lära känna din PT.
  • Skräddarsytt träningsprogram: Din PT skapar ett träningsprogram som är anpassat efter dina mål och förutsättningar.
  • Personlig träning: Du tränar tillsammans med din PT som ser till att du utför övningarna rätt och ger dig den motivation och feedback du behöver för att nå dina mål.

Vem kan ha nytta av personlig träning?

Personlig träning är för alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Din PT hjälper dig att hitta rätt nivå och se till att du tränar på ett sätt som är både utmanande och säkert.

Kostnad

625 kr för 30 min.

Boka personlig träning hos Hälsa i Kubik

Är du redo att komma igång med personlig träning och ta steget mot en starkare och friskare version av dig själv? Boka en tid hos oss på Hälsa i Kubik och låt våra personliga tränare hjälpa dig att nå dina mål. Vi ser fram emot att träna med dig!