Fotbäddar – skräddarsydd komfort för dina fötter

Har du problem med dina fötter eller känner du behov av extra stöd och komfort? På Hälsa i Kubik erbjuder vi specialanpassade fotbäddar som hjälper dig att må bättre och röra dig smidigare.

Vad är fotbäddar?

Fotbäddar är inlägg som placeras i dina skor för att ge extra stöd och avlastning åt dina fötter. De kan hjälpa till att lindra smärta och obehag samt förbättra din gång- och löpteknik.

Fördelar med fotbäddar

  • Lindrar smärta: Fotbäddar kan minska smärta och obehag i fötter, knän, höfter och rygg.
  • Förbättrar komfort: Med rätt stöd blir det bekvämare att gå och stå under långa perioder.
  • Ökar stabiliteten: Fotbäddar ger extra stabilitet och kan hjälpa till att korrigera felställningar i fötterna.

Hur går det till?

  • Bedömning och analys: Vi börjar med en noggrann bedömning av dina fötter och hur du går eller springer. Detta kan inkludera en gång- eller löpanalys.
  • Anpassade fotbäddar: Baserat på vår bedömning tillverkar vi skräddarsydda fotbäddar som passar just dina fötter och behov.
  • Uppföljning: Efter att du fått dina fotbäddar följer vi upp för att säkerställa att de fungerar bra och ger den avlastning du behöver.

Kostnad

Priset för våra specialanpassade fotbäddar är 2500 kr inklusive moms. Detta inkluderar både bedömning, tillverkning och uppföljning.

Boka en tid för fotbäddar hos Hälsa i Kubik

Behöver du extra stöd och komfort för dina fötter? Kontakta oss på Hälsa i Kubik för att få skräddarsydda fotbäddar. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för dina behov och ser fram emot att hjälpa dig att må bättre!