Kom i form – Träning för otränade 50+

Känner du dig otränad och är över 50 år? Hos Hälsa i Kubik hjälper vi dig att komma igång med roliga och effektiva träningspass. Ta första steget och börja träna redan idag!

Vi söker dig som vill komma igång

Om du är 50+ och känner dig otränad är det här programmet perfekt för dig. Vi erbjuder kunnig handledning av legitimerad personal som hjälper dig att hitta glädjen i träningen. Genom att träna två gånger i veckan kommer du märka stor skillnad på kort tid!

Hur fungerar det?

Programmet är upplagt så att du tränar en gång i veckan med ett personligt träningsprogram som vi hjälper dig att ta fram. Den andra gången i veckan deltar du i en träningsgrupp med fast tid. På så sätt får du både individuell vägledning och stöd från andra i gruppen.

Varför träna hos Hälsa i Kubik?

  • Personligt träningsprogram: Vi anpassar träningen efter dina förutsättningar och mål.
  • Träningsgrupper: Få motivation och stöd från andra som är i samma situation som du.
  • Kunnig handledning: Våra legitimerade fysioterapeuter är med dig hela vägen och ser till att du tränar rätt och säkert.

Kom igång idag

Vi hjälper dig att komma igång med träningen på ett sätt som passar dig och dina behov. Vårt mål är att du ska hitta ett sätt att naturligt få in träning i din vardag och må bättre både fysiskt och mentalt.

Boka en tid för fysioterapi hos Hälsa i Kubik

Är du över 50 och känner dig otränad? Boka en tid för fysioterapi hos oss och ta första steget mot en mer aktiv livsstil. Vi på Hälsa i Kubik finns här för att hjälpa dig hela vägen.