Personlig träning – nå dina mål med en personlig tränare

Vill du ta din träning till nästa nivå? Hos Hälsa i Kubik erbjuder vi personlig träning där du får hjälp av en personlig tränare (PT) att nå dina mål, oavsett om du vill bli starkare, förbättra din kondition eller bara må bättre.

Vad är personlig träning?

Personlig träning innebär att du tränar med en PT som skräddarsyr ett träningsprogram. Din PT finns med dig genom hela träningspasset för att säkerställa att du utför övningarna rätt och att du får ut det mesta av din träning.

Fördelar med personlig träning

  • Skräddarsytt program: Din PT leder dig i ett träningspass som är anpassat just för dig.
  • Motivation och stöd: En personlig tränare hjälper dig att hålla motivationen uppe och stöttar dig genom hela din träningsresa.
  • Effektiv träning: Med en PT vid din sida får du hjälp att träna effektivt och säkert, vilket minskar risken för skador och maximerar dina resultat.

Small Group PT

  • Träna ihop med andra i liten grupp. Som medlem inom vår friskvårdsverksamhet kan du träna i liten grupp med 5-8 deltagare för att bli lite extra peppad av din PT
  • Du bokar tiden i receptionen och betalar 100 kr (utöver ditt medlemskap) för att boka 45 min Small Group Personlig träning: Din PT skapar ett träningsprogram som är anpassat efter dig i deltagarna i gruppen ofta med olika fokusområden, te.x bål, ben eller balans.
  • Vem kan ha nytta av personlig träning?
  • Personlig träning är för alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Din PT hjälper dig att hitta rätt nivå och se till att du tränar på ett sätt som är både utmanande och säkert.

Kostnad

Enskild Personlig Träning 625 kr för 30 min

Boka personlig träning hos Hälsa i Kubik

Är du redo att komma igång med personlig träning och ta steget mot en starkare och friskare version av dig själv? Boka en tid hos oss på Hälsa i Kubik och låt våra personliga tränare hjälpa dig att nå dina mål. Vi ser fram emot att träna med dig!